23/6/14

Παιδια της Εποχης


Παιδιά της εποχής και όχι της αποχής.
Θα μπορούσαμε να είμαστε φυσιολογικά παιδιά της εποχής μας, σπουδάζοντας, δουλεύοντας, διασκεδάζοντας με φίλους και παρέες, αλλά παράλληλα να αναζητούμε την αλήθεια, η οποία ανακουφίζει από άγχη και προβλήματα; Απάντηση σε αυτή την ερώτηση προσπαθεί να δώσει το βιβλίο «Παιδιά της εποχής».

Βασισμένο στην παραβολή του σπηλαίου του Σωκράτη και γραμμένο με απλά λόγια, όπως απλή είναι η αλήθεια, το βιβλίο απευθύνεται σε όλους τους καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας, κυρίως τους νέους, επιχειρώντας να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην εκτόξευση της δυναμικής, που ο κάθε ένας από εμάς κρύβει μέσα του. Επιπλέον επιχειρεί να δώσει απάντηση και στο ερώτημα, πως εμείς οι νέοι άνθρωποι θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε την αντίσταση στην σημερινή λαίλαπα παραπληροφόρησης, χωρίς να πάψουμε παράλληλα να είμαστε «φυσιολογικά» μέλη μιας κατά τα άλλα πολύπλοκης κοινωνίας.

Ένα βιβλίο ανατρεπτικό,μα συνάμα άκρως ρεαλιστικό,από τις Εκδόσεις Πυγμή, καθώς, βασισμένο στην παραβολή του σπηλαίου του Σωκράτη, ακτινογραφεί την σημερινή κατάσταση με λόγια απλά και αληθινά, επιχειρώντας να δώσει όπου μπορεί διεξόδους. Συγγραφέας ο Κίμων Γεωργακάκης με σπουδές Πολιτικής Επιστήμης, Φιλοσοφίας και Ιστορίας στην Γερμανία.Για περισσότερες πληροφορίες,επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : http://www.pygmi.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου