7/12/13

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Γεμάτη σήμερα η μέρα και η νύχτα, καθώς παίζουν αρκετά lives για όλα τα γούστα στην Αθήνα. Διαλέξαμε μερικά απ' αυτά (όσα μας φάνηκαν πιο ενδιαφέροντα) και σας τα παρουσιάζουμε, ελπίζοντας ότι θα καλύψουμε όσο το δυνατό περισσότερο κάθε γούστο.
Ξεκίνημα από το Six d.o.g.s όπου στη σκηνή ανεβαίνει απόψε η Jarboe. Η ιέρεια του σκοτεινού ήχου έρχεται στη χώρα μας! Τη γνωρίσαμε ως την εφιαλτική φωνή των Swans και αργότερα μας εξέπληξε με τις δεκάδες guest συμμετοχές της σε σημαντικότατα συγκροτήματα όπως οι Neurosis, Oxbow και Lustmord μεταξύ πολλών άλλων. Με το προσωπικό της έργο να είναι ανεξάντλητο (17 solo κυκλοφορίες), θα έχουμε την ευκαιρία να μας παρασύρει στον σκοτεινό της κόσμο, σε συνοδεία του κιθαρίστα και πολυσχιδή καλλιτέχνη P. Emerson Williams. Εισιτήρια 10 (προπώληση) και 15 (ταμείο) ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Η συνέχεια μας βρίσκει στο Gagarin 205 όπου σήμερα και αύριο εμφανίζονται οι Rotting Christ (ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται). Πρόκειται για ένα μοναδικό live στο Gagarin 205 στο μεγαλύτερο σε διάρκεια performance στην μακρόχρονη ιστορία τους, με κομμάτια από τις προηγούμενες δουλειές τους αλλά και τον τελευταίο δίσκο τους. Εισιτήρια 10 ευρώ. 









Για τους λάτρεις του ελληνικού ροκ και ιδιαίτερα του "Πρίγκιπα", Παύλου Σιδηρόπουλου, οι Απροσάρμοστοι (η τελευταία του μπάντα) με καλεσμένους τα μέλη των Σπυριδούλα και τον Δημήτρη Πουλικάκο θα χαρίσουν σε όσους βρεθούν απόψε στο Κύτταρο μια βραδιά αφιερωμένη στο μεγαλύτερο Έλληνα καλλιτέχνη της (ελληνόφωνης) ροκ. Εισιτήρια 10 ευρώ. Έναρξη 22.00.




Όσοι αγαπάτε το grunge και τους Nirvana, το Κ44 είναι ο αποψινός σας προορισμός. Οι LiE, ένα από τα πιο ελπιδοφόρα rock ονόματα αυτήν τη στιγμή, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς θα γυρίσουν λίγο πίσω στο χρόνο, διανύοντας όλες τις μεγάλες στιγμές των Nirvana, από τα πρώτα χρόνια τους στο Seattle, μέχρι το θάνατο του εμβληματικού Kurt Cobain το 1994. Παράλληλα θα προβληθεί σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό των Nirvana σε ειδικά διαμορφωμένο video wall. Είσοδος 3 ευρώ με μπύρα. Doors open at 22.00.
Τέλος, απόψε το Κοο Κοο Live Music Bar θα πλημμυρίσει μ’ ένα υπέροχο χαρμάνι Acid Jazz/Trip-Hop/Electronica ήχων χάρη σε ένα από τα σημαντικότερα και πλέον πρωτοπόρα συγκροτήματα των τελευταίων 20 χρόνων, που έχει αγαπηθεί όσο λίγα στη χώρα μας. Μια μοναδική συναυλία, με πανέμορφη Intelligent Dance Music. Με τη φήμη ότι παίζουν ακόμα καλύτερα στη σκηνή απ' ότι στο στούντιο, να τους συνοδεύει, ετοιμαστείτε για μια μουσική εμπειρία από άλλο πλανήτη. Άλλωστε το λέει κι ένα από τα καλύτερα και πλέον κλασικά άλμπουμ τους “Our Aim Is To Satisfy”. Opening act από τους En Route Project. Εισιτήρια 17 (τα πρώτα 200 της προπώλησης) και 20 (προπώληση / ταμείο) ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου