12/4/14

Το Ταξίδι







«Το Ταξίδι» τιτλοφορείται η Εικαστική Έκθεση της Ελένης Πολυχρονάτου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Διέλευσις» (Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη, τηλ: 210-8613.739), τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 και ώρα 8:00μμ.
«Το Ταξίδι», που θα διαρκέσει έως τις 2 Ιουνίου 2014, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 11:00πμ-5:00μμ, Παρασκευή 11:00μμ-8:00μμ και όλες τις ημέρες της εβδομάδας μια ώρα πριν και κατά τις ώρες των εκδηλώσεων του Πολυχώρου.
Για την εικαστικό και ιστορικό της Τέχνης Eλένη Πολυχρονάτου, είναι το εφήμερο της ύπαρξης και το αέναο του «ταξιδιού» που ορίζουν το ουσιώδες για την καλλιτεχνική έκφραση σημειώνει, μεταξύ άλλων, η ιστορικός τέχνης Καλλιόπη Κουντούρη.  Η αείροη των πραγμάτων κίνηση, με τις εναλλαγές παρουσίας και απώλειας και τη μεταστοιχείωση κάθε «δυσχέρειας» σε γνώση και δράση, έδωσαν τον παλμό ζωής στην έκθεση «Το Ταξίδι». 

 Η Ελένη Πολυχρονάτου σπούδασε Ζωγραφική και Γλυπτική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Ως καλλιτέχνιδα, έχει παρουσιάσει εικαστικό έργο σε σειρά ατομικών αλλά και πλήθος ομαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με κύριο θέμα τη διερεύνηση της σχέσης λόγου και εικόνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου