1/2/14

Σάββατο 1.2.2014

Καλό μήνα σε όλους. Για να ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από τα κυριότερα lives της σημερινής μέρας, τα οποία σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα (όπως μας είχε πει και ο Ορέστης από τους Maplerun, "στο εξωτερικό ο κόσμος δεν πάει για καφέ, πάει σε lives").

Ξεκίνημα από τo Gagarin 205  (Λιοσίων 205) , όπου σήμερα θα εμφανιστούν οι The Fall (Opening act: The Rattler Proxy). Δυο χρόνια μετά από την καλύτερή τους εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους, οι Fall επιστρέφουν στο Gagarin 205, τον αγαπημένο, σχεδόν φυσικό τους χώρο.
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 20 ευρώ, στο ταμείο 22 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Θέατρο Ακροπόλ ( Ιπποκράτους 9-11, Τηλ: 2103643700), Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Viva.gr



Συνέχεια στο Lazy (Λεωφόρος Πενντέλης 1, Βριλήσσια - Έξοδος 12 Αττικής Οδού), με ένα tribute live στους Αυσστραλούς γίγαντες της ροκ, AC/DC, από τους Big Ballz. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι: "Το Rock’n’roll σε όλο του το μεγαλείο, όπως παίχτηκε από τους Αυστραλούς γίγαντες και ΜΟΝΟ, για να αποδοθεί σωστά χρειάζεται ένα ή μάλλον δύο πράγματα: BIG BALLZ! Οι φλώροι στον καναπέ τους!"Ώρα Έναρξης 23.30Είσοδος 10 ευρώ με ποτό



Και κλείνουμε με όσους είστε των πιο έντεχνων καταστάσεων, αφού απόψε ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στο PassPort (Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς). Ο γνωστός τραγουδοποιός και οι συνεργάτες του είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλοξενούμενοι στο Passport και αυτή τη φορά σκοπεύουν σε μιαν… «Αρμένικη Βίζιτα»! 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 
Τιμές εισιτηρίων: 12 eur (στο bar) – 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου