23/2/14

Cartoon Carnival

Ο Λούκυ Λουκ, ο Χόμερ Σίμσον, ο Μπαζ Λάητ Γήαρ, ο Αστερίξ, ο Σούπερ Μάριο, ο mr Μονόπολη, οι Ατρόμητοι, ο Ζορό, οι Θάντερκατς, ο Ας Κέτσαμ, το κογιότ, ο Σπάηντερμαν και ο Τζακ Σπάροου καταρχήν δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Κι όμως, μία νύχτα κάθε χρόνο -σαν ενήλικα παιδιά- μαζεύονται και τα πίνουν και... γλεντούν. Η νύχτα έφτασε!
Το επόμενο Σάββατο 1/3/2014, στις 21.30 το synenteuxis.gr σας προσκαλεί σε πάρτι μασκέ στο Κελάρι του Athenaeum (Ανδριανού 3, έναντι ΗΣΑΠ Θησείο, πλησίον μετρό Μοναστηράκι).
Θέμα του πάρτι είναι τα Cartoon των εφηβικών μας χρόνων από σειρές, ταινίες, βιβλία, comics, παιχνίδια, games. 
Μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από ένα αντίστοιχο περιβάλλον: μουσικές, διακόσμηση, κοκτέηλ, χορευτικά, δώρα και άλλες εκπλήξεις εμπνευσμένα όλα από τις ωραιότερες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. 
Είσοδος Ελεύθερη σε ένα μαγαζί με πολύ χαμηλές τιμές.

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στη Σχολή Χορού Fame Dance Club (Δ. Διαμαντίδη 39, Κορυδαλλός) που θα αναλάβει να... σύρει τον χορό, καθώς επίσης και στον φούρνο, ζαχαροπλαστείο Γεωργιάδου (Ερμού & Καλαμιώτου, Πλ. Καπνικαρέας, Αθήνα και Βασ. Κωνσταντίνου 98 & Αφροδίτης 2, Βάρκιζα) για τα υπέροχα κεράσματα! 



Σας περιμένουμε όλους!
Για περισσότερες πληροφορίες -ή για να μπείτε στο κλίμα: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου